Krijuesit e The Blackout Club janë duke bërë një lojë të vendosur në botën e South Park

Studioja The Blackout Club, po punëson një projektues kryesor për një lojë të re “të vendosur në botën e South Park”. Megjithëse studioja përfshin anëtarë të ekipit që kanë punuar në lojërat e mëparshme të South Park, Stick of Truth dhe The Fractured But Whole, kjo na bën të mendojmë se loja e ardhshme e South Park nuk do të të jetë një tjetër RPG me një lojtar, shkruan PC Gamer, transmeton Portalb.mk

thirrjen e publikuar për punë, shkruhet se duhet një punëtor që di të punojë në krijimin e shumë lojtarëve brenda një loje. Të krijosh shumë lojtar në një lojë është një punë shumë e vështirë, prandaj të gjithë janë shumë të emocionuar për ta parë lojën e re të South Park Battle Royal.

Një artikull i Bloomberg-ut nga viti i kaluar në lidhje me marrëveshjen e nënshkruar nga krijuesit e South Park me Viacom, me vlerë mbi 900 milionë dollarë, përmendi se disa nga ato para do të investoheshin në një videolojë. Megjithatë, në të shkruhet se loja do të zhvillohet nga një studio e brendshme, kështu që nëse ato plane nuk kanë ndryshuar, aktualisht mund të ketë dy lojra South Park në përpunim.

Marrëveshja e Viacom mbuloi jo vetëm gjashtë sezone të tjera të South Park, por, edhe 14 filma për shërbimin e transmetimit Paramount+ që do të zgjerohet në botën ekzistuese të South Park. Duke pasur parasysh që loja Question përshkruhet si “e vendosur në botën e South Park”, ajo mund të jetë pjesë e një lloj marrëveshjeje të zgjeruar të ‘universit të South Park’.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button