Kureshtja është një prej karakteristikave më të dallueshme të një…

Kureshtja është një prej karakteristikave më të dallueshme dhe më të sigurta të një intelekti aktiv.

Samuel Johnson, shkrimtar amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button