Borxhi i Komunës së Tetovës mund të shihet në billborde

Borxhi i Komunës së Tetovës i cili është mbi 24 milion euro tani mund të shihet edhe nga qytetarët pasi i njëjti është ngjitur edhe në billborde, transmeton Portalb.mk.

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami me 30 nëntor e publikoi borxhin e komunës, ku njoftoi se ky borxh do të vendoset edhe në billborde, por kjo u bë pas dy javëve, gjegjësisht sot.

Borxhi i Komunës së Tetovës
Borxhi i Komunës së Tetovës

Në infografikun e poshtëm mund të shihet borxhi i Komunës së Tetovës, ndërmarrjeve publike dhe shkollave.

Borxhi i Komunës së Tetovës, infografik nga Portalb.mk
Borxhi i Komunës së Tetovës, infografik nga Portalb.mk

Për atë se kujt dhe sa i ka borxh Komuna e Tetovës, ndërmarrjet dhe shkollat të dhënat mund të shihen në tabelën më poshtë të përgatitur nga Portalb.mk.

Borxhi i Komunës së Tetovës
Borxhi i Komunës së Tetovës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button