U publikuan fituesit e bursave në “Akademin e sportit” dhe gjimnazin e matematikës

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet nga konkursi për shpërndarjen e bursave në gjimnazin për matematikë dhe informatikë në Shkup dhe në “Akademinë e Sportit” për vitin shkollor 2021/22, transmeton Portalb.mk.

Në gjimnazin e matematikës, 29 nxënës i kanë plotësuar kushtet e Konkursit për nxënësit e rregullt.

Në “Akademinë e Sportit” janë pranuar 274 aplikime si të suksesshme, ndërsa nuk janë pranuar vetëm katër aplikime.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button