RMV, në mesin e 35 të vdekurve nga Kovid-19, edhe një person 28 vjeç

Nga gjithsej  3.246 të testuar për Kovid-19 në Maqedoninë e Veriut, gjatë 24 orëve të fundit  734 persona kanë rezultuar pozitiv, ndërsa 35 persona kanë humbur betejën me virusin. Të shëruar janë regjistruar 621 pacientë, njofton Portalb.mk.

Në Shkup jetën e kanë humbur 12 persona (87v , 84v , 81v , 80v ,77v , 75v , 74v , 72v , 72v , 70v , 70v , 61v ), gjashtë nga Manastiri (88v, 84v, 75v, 63v, 63v dhe 59v) , katër nga Ohri ( 78v, 75v, 73v dhe 28v ), nga dy nga Gjevgjelia (75v dhe 64v) , Kumanova (73 dhe 60), Demir Kapia (83 dhe 63) dhe Kërçova (78 dhe 68) dhe nga 1 pacient nga Gostivari (77v), Koçani (79v) , Vinica (72v), Velesi (67) dhe Radovishi (49v). Nga Ministria e Shëndetësisë njoftojnë se të gjithë 35 pacientlt kanë ndërruar jetë në spital.

Rastet e reja:

 • Shkup – 313,
 • Manastir – 75,
 • Kumanovë – 46,
 • Prilep – 38,
 • Tetovë – 36,
 • Veles – 34,
 • Gostivar – 26,
 • Ohër – 24,
 • Strumicë – 22,
 • Kavadar – 19,
 • Shtip – 17,
 • Koçan – 14,
 • Gjevgjeli – 10,
 • Vinicë – 10,
 • Kërçovë – 8,
 • Negotinë – 9,
 • Resnjë – 8,
 • Berovë – 4,
 • Radovish – 3
 • Dellçevë – 3,
 • Vallandovë – 3,
 • Sveti Nikole – 2,
 • Bogdanc – 2,
 • Dojran – 2,
 • Strugë – 1,
 • Kriva Pallankë – 1,
 • Dibër – 1,
 • Kratovë – 1,
 • Makedonski Brod – 1.

Pacientët e shëruar:

Shkup – 330,
Kavadar – 40,
Veles – 37,
Tetovë – 29,
Shtip – 25,
Negotinë – 21,
Gostivar – 19,
Manastir – 18,
Gjevgjeli – 14,
Kumanovë – 13,
Kochani – 13,
Demir Kapija – 10,
Probistip – 9,
Kërçovë – 9,
Sveti Nikole – 8,
Berovë – 7,
Pehçevo – 6,
Resnjë – 4,
Bogdanci – 3,
Prilep – 2,
Kratovo – 2,
Vinica – 1,
Demir Hisar – 1.

Rastet aktive:

 • Shkup 60299, aktiv 10584
 • Prilep 7291, aktiv 1166
 • Kumanovë 7170, aktiv 1078
 • Tetovë 6471, aktiv 666
 • Manastir 4813, aktiv 1032
 • Veles 4712, aktiv 814
 • Gostivar 4672, aktiv 526
 • Kavadar 4601, aktiv 728
 • Shtip 4392, aktiv 491
  Ohër 4282, aktiv 896
 • Strumicë 3391, aktiv 430
 • Strugë 2729, aktiv 275
 • Koçan 2335, aktiv 280
 • Kërçovë 2093, aktiv 226
 • Negotinë 1988, aktiv 381
 • Gjevgjeli 1914, aktiv 409
 • Sveti Nikole 1306, aktiv 123
 • Kriva Pallankë 1100, aktiv 126
 • Resnjë 1066, aktiv 203
 • Radovish 943, aktiv 142
 • Berovë 880, aktiv 127
 • Dibër 868, aktive 64
 • Dellçevë 865, aktiv 107
 • Probishtip 709, aktiv 91
 • Vinicë 651, aktiv 104
 • Vallandovë 544, aktiv 98
 • Krushevë 439, aktiv 127
 • Bogdanc 425, aktiv 80
 • Demir Kapi 369, aktiv 76
 • Kratovë 337, aktiv 29
 • Demir Hisar 331, aktiv 43
 • Makedonski Brod 313, aktiv 44
 • Pehçevë 238, aktive 31
 • Makedonska Kamenicë 212, aktive 18
 • Dojran 118, aktiv 15

Ndryshe, deri tani, një total prej 641.573 testeve të Kovid-19 janë kryer në vend. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me virusin korona në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 134.867, numri i pacientëve të shëruar është 109.297, numri i atyre që humbën jetën është  3.940 dhe numri i rasteve aktive është 21.630.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button