RMV, 344 sanksione për mosmbajtje të maskës

Nga Ministria e Punëve të Brendshme, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit për mosmbajtjen e maskës janë regjistruar 344 kundërvajtje.

Nga atje apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button