Gjatë festave të Buzmit dhe Krishtlindjes, autobusët e NQP do të qarkullojnë sipas orarit të së dieles

Për shkak të festave vijuese të Buzmit (6 janar) dhe Krishtlindjes (7 janar), transporti publik do të qarkullojë sipas orarit të së dielës, informuan nga Qyteti Shkupit, transmeton Portalb.mk.

“Nesër (e mërkurë), si zyra kujdestare të biletave do të punojnë ato në Tregun e Gjelbër dhe Qendrën Transportuese, të cilat punojnë nga ora 07 deri në 19, ndërsa ajo në Gjorçe Petrov do të punojë prej orës 07 deri në 13. Të enjten zyrat për bileta nuk do të punojnë”, thuhet në kumtesë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button