Vëllezërit prishtinas që ua dizajnojnë mbathjet artistëve

Janë emra të njohur të skenës muzikore që zgjedhin t’i kenë mbathjet të personalizuara.

Dy vëllezërit Lirak dhe Lorent Bërbatovci janë bërë bashkë për të realizuar art në atletet, e që i bën në dukje më të veçanta pasi që konsiderohen të personalizuara, transmeton Koha.net.

Disa nga emrat e njohur të muzikës në vend, tashmë janë kërkues të rregullt të dizajneve në atletet të ideuara nga dy të rinjtë.

Në mesin e artistëve vendorë është Dj i njohur kosovar, i cili shpreh admirim për punën e dyshes.

Sipas dyshes, kohëzgjatja e punimit të një detaji në mbathje është një element tjetër i rëndësishëm.

Ideja e dyshes për të sjellë një trend të ri mbathjesh, sipas tyre, synohet të shndërrohet në diçka edhe më madhore.

Nisur nga kjo, ata përcjellin mesazh për të rinjtë e moshës së tyre.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button