Artan Lame: Për çfarë zgjidhen qeveritë?

Qeveritë nuk zgjidhen për t’u dhënë bukë njerëzisë, se bukën secili e bën me punën e vet, por për të zbatuar vullnetet e përbashkëta të qytetarëve dhe për të lartuar kombet që ata qeverisin.

Artan Lame

Artan Lame është publicist, opinionist dhe koleksionist shqiptar. Njëkohësisht edhe ish-Drejtor i Trashëgimisë Kulturore në Ministrinë e Kulturës, si dhe ish-nënkryetar i Bashkisë së Tiranës.

Lajme të ngjashme

Back to top button