Fethullah Gülen: I shtypuri…

“Shfaqja e mëshirës për një shtypës është veprimi më i pamëshirshëm ndaj të shtypurit!”

Fethullah Gülen (i lindur më 27 prill të vitit 1941) është autor, edukator dhe dijetar musliman turk. Gülen është cilësuar si njëri nga “figurat më të rëndësishme muslimane në botë”. Ai është themelues i lëvizjes Gülen.

Lajme të ngjashme

Back to top button