Ditë e hapur në Qeveri për iniciativa të organizatave civile për “Planin për Ajër të Pastër”

Nesër, në orën 10:00 në pres qendrën e Qeverisë do të mbahet dita e hapur e katërt nga seria për iniciativa të organizatave civile, që ka të bëjë me “Planin për Ajër të pastër” për vitin 2019 dhe korniza kohore për zbatimin e tij, transmeton Portalb.mk.

Nga Qeveria njoftojnë se në ditën e hapur, fjalime hyrëse do të kenë zëvendësministri i Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Jani Makraduli, shefi i kabinetit të kryetarit të Qytetit të Shkupit, Nikolla Naumovski, Darko Bllinkov nga Inspektorati Shtetëror i Ambientit Jetësor dhe Ana Çopoviq Leshova nga Shoqata “Eko-vetëdije”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button