LSDM, i quan shpekulime informacionet për kandidimin e kryeministrit Zoran Zaev në zgjedhjet presidenciale

LSDM, përmes një reagimi e ka hedhur poshtë informacionin e portalit INA, që kinse kryeministri Zoran Zaev do të kandidohet në zgjedhjet presidenciale. Nga LSDM, këtë informacion e quajnë shpekulim klasik, duke shpjeguar se  deri më tani nuk është biseduar për një gjë të till, duke përfshirë dhe definimin brenda partisë, njofton Portalb.mk.

“Bisedimet nuk kanë filluar dhe, prandaj, nuk është aspak e vërtetë që janë përcaktuar kandidatët. Gjithashtu, nuk është e vërtetë se ka kandidatë për pozitën e kryeministrisë, bëhet fjalë për spekulim klasik që nuk ka të bëjë me realitetin, përveç kësaj, publiku e njeh, dhe LSDM-ja e riafirmon atë, kjo nuk është qëllimi i kryetarit Zoran Zaev, siç thuhet në tekst,” thuhet në kumtesë.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button