Profesori Logan: Si të bëhemi njerëz më të mirë në vendet tona fisnore (VIDEO)

Profesori i biznesit, David Logan, flet për pesë lloje të fiseve që njerëzit zakonisht krijojnë – në shkolla, në vende të punës, e edhe në byrot për leje të vozitjes. Duke kuptuar tendencat tona të përbashkëta fisnore, ne mund të ndihmojnë njëri tjeterin që të bëhemi individ më të mirë, transmeton Portalb.mk.

“Zbulimi i parë është se udhëheqësit kanë nevojë të flasin, kështu që të mund të prekësh secilin person në shoqëri. Por ju nuk mund të leni ata ku i keni gjetur. Fiset mund të ndryshojnë, një nivel më lartë dhe më poshtë ku ata ndodhen. Pra ne duhet të kemi aftësinë për të folur të gjitha nivelet, për të shkuar ku janë ata. Udhëheqësi i shtyn lehtë njerëzit mbrenda fiseve të tyre përpara, ja si….” thotë David Logan për Ted Talks, transmeton Portalb.mk. Për më shumë, shikoni videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button