Petrov: LSDM do të del me kandidatin e saj në Shkup

LSDM-ja në zgjedhjet e ardhshme lokale do të nxjerr kandidatin e saj për kryetar të Shkupit

,,LSDM do të del me kandidatinin e tij në Shkup, LSDM do të shkon në fitore në Shkup, deklaroi Andrej Petrov”, dje në emisionin X-0 te Kanal 5.

Petrov tha se prefektët e Ohrit dhe Kumanovës janë kandidatët më serioz për zgjedhjet e ardhshme lokale në këto komuna, duke potencuar se nëpër të  gjitha qytetet zbatohen hulumtime për atë se me cilin kandidat të dilet në zgjedhjet lokale sipas principit se kush ka gjasa më të mëdha për të fituar./sky.mk

Lajme të ngjashme

Back to top button