Iran: Bisedimet për programin atomik – në Turqi

Mediat shtetërore të Iranit raportojnë se rundi i ri i bisedimeve për programin e kontestuar atomik të Iranit do të mbahet në Turqi, javën e ardhshme.

Televizioni zyrtar iranian në gjuhën angleze Press, raporton se më 13 prill do të mbahen bisedimet, me ç’rast përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara, Britanisë, Francës, Rusisë, Kinës dhe Gjermanisë, do të takohen me zyrtarët e Iranit.

Data dhe vendi i mbajtjes së takimit nuk është konfirmuar ende nga vendet e tjera pjersëmarrëse.

Marrë nga: Botasot

Lajme të ngjashme

Back to top button