Manastirasi Kotevski fitoi 10.000 euro për biznis-ide më të mirë

Në garën për biznis-ide më të mirë të projektit “Fabrika e biznis ideave”, fitoi manastirasi Petar Kotevski me projektin e tij për zhvillim dhe shitje të video-lojrave në pazarin botëror.

Çminin për biznes-ide më të mirë me lartësi prej 10.000 eurove, Kotevskit i’a ndau kryeministri Nikolla Gruevski. Çmime prej 1000 eurove fituan edhe finalistët tjerë të garës. 

Kotevski është elektroinzhinier i diplomuar, dhe i punësuar në firmën private “Kamaj Media”.

Në garën “Fabrika e biznes-ideave” gjithsej u prezantuan 104 projekte.

Marrë nga: sky.mk

Lajme të ngjashme

Back to top button