Rrahje gjakatare në Veles për shkak të divorcit

Dy familje në mënyrë gjakatare janë rrahur, duke u goditur me shkopinj, shufra, ku është përdorur edhe thikë, për shkak të një procedure shkurorëzuese. Gjatë rrahjes që ndodhi mbrëmë rreth orës 19 në rrugën N. Butnikoshareva në Veles, janë lënduar J.M (25) dhe nëna e saj J. Xh (43). 

Policia i arrestoi J.E (51) dhe djemt e tij J.) (25) dhe J.S (20) nga Velesi, me ç’rast njoftoi se është duke punuar në zbardhjen e rastit. 

Marrë nga: plusinfo

Lajme të ngjashme

Back to top button