Ndahet çifti i famshëm Klum dhe Seal

Heidi Klum është zyrtarisht gati te ndahet përfundimisht nga bashkëshorti Seal, me te cilin qëndroi 7 vjet martuar. Te premten projekti Runaway,38, plotësoi “dallimet e papajtueshme” ne letrat e paraqitura ne Gjykatën e Los Angeles, raporton TMZ. Ky veprim vjen 3 muaj me vone pasi çifti njoftoi ndarjen e tyre.

Sipas regjistrit te Klum- është përpunuar me ndihmën e avokates me te famshme te divorceve Laura Wasser, çifti kishte një marrëveshje qe do te ndanin pasuritë dhe pronat vete.

TMZ njofton se Hedi ka kërkuar kujdestarinë e 4 fëmijëve te çiftit, Leni 7 vjeç e gjysme, Henry 6 vjeç e gjysme, Johan 5 vjeç dhe Lou 2, si edhe i jep te drejta te plota vizite Seal. “Ky është një proces miqësor pasi ne kemi shume respekt për njeri – tjetrin dhe prioriteti ynë është mirëqenia e fëmijëve, ne ketë kohe tranzicioni./tmz/

Lajme të ngjashme

Back to top button