Mysafirë të dehur në Ohër sulmuan një kameriere dhe policë

Disa mysafirë të dehur nga fshati Volino e Ohrit dje rreth orës 16:30 kanë bërë incident në restorant i vendosur në tregun e qytetit në Ohër.

Sipas informatave të policisë, dy musafirët fizikisht sulmuan kamerieren në restorantin për shkak se nuk i ka shërbyer me pije dhe ushqim, me ç’rast restoranti është mbyllur.

Kur arritën policët, njëri nga mysafirët i nënçmoi policët dhe më pas refuzoi t’ua jep dokumentet e identifikimit. 

Dy personat u arrrestuan dhe në rrjedhë është pastrami i rastit. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button