Kjo është deklarata e Ivanovit për ndodhitë në Kuvend

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, ka bërë thirrje për qetësi, pas ngjarjeve të fundit në Kuvend, njofton Portalb.mk.

|Ju ftoj të jeni të qetë dhe të mos jeni pre e manipulimeve. Ftoj në sjellje të arsyeshme, sjellje përgjegjëse të të gjitha institucioneve përkatëse. Çdokush duhet të jetë i përgjegjshëm për pasojat. Kjo gjendje mund të tejkalohet vetëm nëse respektohen rendi juridik i Maqedonisë”, tha Ivanov.

Ai gjithashtu i ftoi nesër të gjithë liderët në kabinetin tij që t’i shohin të gjitha opsionet për gjetjen e zgjidhjes, pas ngjarjeve në Kuvend.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button