“EVROTHINK”: “SOS” të kërkojë falje për gënjeshtrat

Shoqata e qytetarëve “EVROTGINK – Qendra për Strategji Evropiane” (deri shkurt e njohur si Qendra Maqedonase për Arsimim Evropian– QMAE) ashpër i dënon gënjeshtrat dhe manipulimet e drejtuara deri tek ata nga ana e të ashtuquajturës lëvizje “Stop Operacioni Soros” (SOS) në konferencën për shtyp të 4 shkurtit, njofton Portalb.

“Informatat i hedhim poshtë si plotësisht të pasakta, jo-profesionale dhe jo të ndershme. Organizata jonë është regjistruar në vitin 2002 dhe punon në mënyrë të pavarur në fushën e edukimit, trajnimit, analizave, hulumtimeve etj.”, shtojnë nga “EVROTINK” (Ish QMAE).

“EVROTINK”, deklaratat e të ashtuquajturës lëvizje “SOS” i kualifikon si shpifje dhe ofendim i rëndë, kërkon që nga “SOS” të kërkojnë falje në afat prej 7 ditëve, në të kundërtën do të ngritin padi për shpifje dhe ofendim. /Portalb

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button