Tërmete të reja, po dridhet i tërë Ballkani

Tërmeti prej 5.1 shkallë sipas Rihterit që dridhi Greqinë në mëngjesin e sotëm u dëgjua edhe në Maqedoni, konkretisht në Vallandovë, Strumicë, Dojran, Bogdanci dhe Negotinë.

Para 6 orëve janë ndjer dridhje të tokës, 2.2 shkallë sipas Rihterit.

Ditëve të fundit dridhje të tokës është ndjerë në shumë vende të Ballkanit; Bullgari, Greqi, Maqedoni …

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button