Gjykimi për Rastin e Sopotit rifillon nga e para

Gjykimi për Rastin e Sopotit është prolonguar për datë 28 tetorë. Procesi gjyqësor për rastin në fjalë pritet të rifillojë nga fillimi, për shkak se nga rasti është tërhequr gjykatësi Jani Nica pasi ai kalon në Gjykatën e Apelit, njofton Alsat-M.

Tani pritet emërimi i gjykatësit të ri i cili do të merret me rastin e Sopotit, dhe më pas të rifillojë nga e para i tërë procesi gjyqësor.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button