Ja si duken sot pesënjakët që nëna nga Kosova i lindi para 20 vitesh (FOTO)

Të gjithë i mbajnë mend 5 binjakët të cilët i lindi nëna kosovare para 20 vitesh

Arjeta, Xheneta, Kushtrimi, Kastrioti dhe Kreshniku janë pesënjakët që lindën nga nëna kosovare para 20 vitesh në një nga spitalet në Beograd.

Ata u rritën në Prishtinë, nën kujdesin e prindërve dhe gjyshes.

Kur ata mbushën 13 vite nëna e tyre ndërroi jetë, pastaj ata mbetën nën kujdesin e familjarëve të tjerë.

Shkollën fillore e përfunduan në shkollën ”Dardania” në Prishtinë, për të vazhduar shkollimin në gjimnazin ”Xhevdet Doda”.

Tashmë Arjeta, Xheneta, Kushtrimi, Kastrioti dhe Kreshniku kanë mbushur 20 vite dhe janë të lidhur shumë me njëri-tjetrin.

Lindja e tyre para dy dekadave i emocionoi të gjithë të afërmit dhe të gjithë ata që u njohën me fotografinë e këtyre pesënjakëve pasi lindën.

555

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button