“Çmeduria” e re në Dubai, do të hapet hoteli “Xhungël” (FOTO)

Dubai është i njohur për ndërtesat më të larta në botë, ishujt masivë artificiale, por së shpejti do të ketë një tjetër ndërtim spektakolar.

Hoteli i parë në botë që do të ketë pyllin e saj në brendi është planifikuar të hapet në vitin 2018 dhe do të ketë plazh artificial, pishina, pemë dhe mjegull.

Kostoja e ndërtimit të këtij hoteli parashikohet të shkojë 230 milionë paund.

DSD1471202116_hot1471202138_hot (1)1471202151_hot (3)1471202171_hot (4)1471202180_hot (5)

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button