Gostivar, i drejtojnë armën dhe ja marrin paratë në mes të rrugës

Një i punësuar në bastore sportive mbrëmë vonë është plaçkitur në rrugë nga persona të panjohur. 

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Belliçica” në Gostivar kur dy persona të maskuar e kanë sulmuar 24 vjeçarin D.B I punësuar në një bastore. Me vete ja kanë marr çantën me rreth 120.000 denarë.

Të maskuarit me veturë kanë ndaluar D.B dhe e kanë kërcënuar me armë dhe pasi kanë marr parat janë drejtuar në drejtim të paditur.

Policia është në kërkim të personave.

Lajme të ngjashme

Back to top button