Gazetarët e “Vest”-it në protestë me maica: “Duing Biznes Gruevski, na punëso”

Gazetarët e gazetës ditore “Vest”, mbrëmë kanë protestuar dhe e kanë bllokuar kryqëzimin “Tifani”, në afërsi të ndërtesës së Qeverisë, njofton Libertas, transmeton Portalb.

Të veshur me maica të bardha në të cilat shkruhet “Maqedonia punëson” de “Duing Biznes – Gruevski, na punëso”, ata kanë shprehur revolt për shkak vendimit të menaxhmentit të Media Print Maqedoni (MPM), për mosvazhdimin e kontratës të kryeredaktorit të “Vest”-it, Goran Mihajllovski.

Sot është publikuar konkursi për zgjedhjen e kryeredaktorit të ri të “Vest”-it.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button