Shtetas të Maqedonisë plaçkitin 76 banesa në Selanik

Policia e Selanikut mbrëmë ka burgosur tre banorë të Shkupit, të cilët dyshohen për plaçkitjen e 76 banesave në Selanik, shkruan gazeta Prototema.

Plaçkitjet janë kryer gjatë periudhës korrik-tetor të këtij viti. 

Banda ka vjedhur para, stoli, elektronikë dhe pajisje personale të viktimave, si dhe vetura të cilat veç më janë zbuluar nga policia 85.525 euro.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button