6 rastet kur duhet ta vendosni shoqen e ngushtë para të dashurit

Ne të gjithë e dimë që është shumë joshëse që kur filloni një lidhje të re të magjepseni nga dahsuria dhe të bëni prioritet të dashurin tuja, por ka disa raste kur ju duhet të anuloni planet me të dashuri për të qenë me shoqen tuja të ngushë. Këto janë 6 nga ato raste:

  • Kur shoqja juaj e ngushtë sapo është ndarë- Askush nuk mund ta ngushëlloj atë më mirë se ju dhe të i jap forcë
  • Kur janë bërë 6 jave që nga nata e fundit me vajzat
  • Kur ka nevojë për ndihmën tuja në shtëpi apo në punë
  • Kur ju jeni grindur mes vete- mos u ngushëlloni në krahët e të dashurit kur grindeni me shoqen, dilni dhe rregulloni gjërat me të.
  • Kur ajo ka nevojë që ju ta shoqëroni në një darkë pune apo dasmë
  • Kur ajo është në gjendje të keqe emocionale

Lajme të ngjashme

Back to top button