Twitter: Miliona përdorues dhe shumë humbje

Twitter thotë se ka rreth 220 milionë përdorues aktivë në gjithë botën, por se vazhdon të humbasë dhjetra miliona dollarë.

Të dhënat janë pjesë e dokumentacionit që kompania është dashur të dorëzojë në qeverinë amerikane para kalimit në tregun financiar. Dokumenti thotë se Twitter shpreson të fitojë 1 miliardë dollar nga investitorët.

Kompania e vendosur në Kaliforni ishtë themeluar në vitin 2006, dhe është kthyer në një platformë për mesazhe të shkurtëra të njerëzve të ndryshëm, që nga yjet e filmit e muzikës e deri te politikanët e njohur.

Lajme të ngjashme

Back to top button