Pamje shumë interesante: Korbi “kalëron” shqiponjën (FOTO)

Fotografi amater, Phoo Chan në Washington, SHBA ka arritur të fotografojë disa pamje të pabesueshme, raporton Mirror.

Derisa një mëngjes një shqiponjë përpiqej të gjejë gjahun e ditës, një korb i zi guximtar u ndal mbi krahët e mëdhenj të shqiponjës grabitqare.

Mrekullisht, mysafiri i papritur, por nuk e zmbrapsi shqiponjën. Por ajo vazhdoi të fluturojë e ta mbajë mbi krahë sikur asgjë të mos kishte ndodhur. Pas disa sekondash, shpendët u ndanë dhe secili mori kahje të ndryshme.

Korbi "kalëron" shqiponjën

Korbi "kalëron" shqiponjën

Korbi "kalëron" shqiponjën

Lajme të ngjashme

Back to top button