Zhduken dy fëmijë një në Çair një në Gostivar

Dy fëmijë janë zhdukur, ndërsa MPB po gjurmon në gjetjen e tyre, njëri nga Çairi e tjetri nga Gostivari të cilët ishin zhdukur para më shumë se 24 orë.

MPB njoftoi se 32 vjeçari M.M., nga Shkupi ka lajmëruar se para dy ditësh është zhdukur djali i tij 13 vjeçar.

Pastaj, 78 vjeçari Sh.A., nga fshati Bellovishtë ka lajmëruar se dje rreth orës 13 nga shtëpia ka dalë nipi i tij 15 vjeç dhe nuk është kthyer më.

Lajme të ngjashme

Back to top button