Ushqim dhe pije për gazetarët që e ndjekin takimin Han-Gruevski-Zaev

Më shumë se tre orë po vazhdon takimi mes eurokomesarit Johanes Han, liderit të VMRO-së Nikolal Gruevski dhe atij të LSDM-së Zoran Zaev, në rezidencën e Bashkimit Evropian në Vodno.

Gazetarët nuk kanë qasje në rezidencë dhe e ndjekin takimin nga rruga.

Pas disa orëve pritje, nga misioni i BE-së,  gazetarëve, fotoreporterëve dhe kameramanëve ju solli ushqim dhe pije.

Ky hap ngriti dilema te gazetarët se takimi do të zgjasë edhe më shumë.

Lajme të ngjashme

Back to top button