I vetmi gabim i vërtetë është…

“I vetmi gabim i vërtetë është ai nga i cili nuk mëson asgjë.”

John Enoch Powell ishte një politikan, shkencëtar, linguist dhe poet anglez.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button