Skandal: Kryqi i kuq i Maqedonisë, 17.000 euro për Nepalin, 0 denarë për Kumanovën

Kryqi i kuq i RM-së ka paguar 1.049.750 denarë ose 17.000 euro në llogarinë e Federatës Ndërkombëtare të kryqit të kuq dhe gjysmë hënës së kuqe për ndihme të popullatës së prekur nga tërmetet në Nepal”.

Këto para janë mbledhur përmes telefonave mobil T-mobile, One, Vip dhe llogarisë së Fondit për Solidaritet.

Si duket këtyre organizatave “humanitare” banorët e Nepalit u duken më afër se sa banorët e Lagjes së Trimave në Kumanovë të cilët sot e kësaj dite kanë mbetur me shtëpi pa kulm.

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Deri sa kemi njerz si Ali Ahmeti, Musa Xhaferi i cili i lutet Sashos çë të shkarkoj nga puna Shqiptar të punsuar ne kompanine siguris SGS nga lagja e Serovës në Çair, çka presim ne Shqiptaret nga Sllavomaqedonasit çë të ndihmojn Kumanovën? Asnjiher.! O duhet të i harojm këto pisa të shitur të BDI-së dhe të dëshmojm për krimet e tyre çë të denohen me Burg një dit !

Back to top button