Rritet numri i foshnjave të vdekura në Maqedoni

Numri i foshnjave të lindura të gjalla në tremujorin e parë të vitit 2015, në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit paraprak, është zvogëluar për 0,9 për qind dhe arrin 5.584 foshnja të lindura të gjalla, tregojnë të dhënat nga Enti shtetëror për statistikë.

Për dallim nga numri i foshnjave të lindura të gjalla, numri i personave të vdekur në tremujorin e parë të vitit 2015 shënon rritje prej 11,9 për qind në krahasim me vitin e kaluar dhe arrin 5.909 persona, prej tyre 55 janë foshnja të vdekura.

Lajme të ngjashme

Back to top button