Gruevski në Çarshinë e qytetit Bodrum i rrethuar me turpëroje (Video)

Mediat turke ndjekin kryeministrin Nikolla Gruevskin i cili se bashku me gruan Borkica fëmijët dhe nënën Nada është për pushime në Bodrum të Turqisë.

Nikolla Gruevski për pushime në Bodrum
Nikolla Gruevski për pushime në Bodrum

Nga fotografit e kryeministrit duke shëtitur në Kalanë dhe Çarshinë e Bodrumit, shihet një numër i madh i trupë rojeve të tij.

makedonya-basbakani-bodrum-a-hayran-kaldi1

Pas shëtitjes rekreative e cila ka zgjatur një orë në Kalanë e Bodrumit, kryeministri, Gruesvksi, ka bërë edhe një shëtitje në Çarshinë e këtij qyteti.

makedonya-basbakani-bodrum-a-hayran-kaldi-668x320

 

Lajme të ngjashme

Back to top button