Tre vite burg për 6 protestuesit për “Monstrën”

Nga tre vite burg fituan gjashtë pjesëmarrësit në protesta të cilat në fillim të muajit u mbajtën në Shkup kundër vendimit të gjyqit në rastin “Monstra”.

Të gjithë gjashtë personat akuzohen për pjesëmarrje në turmë që ka kryer vepër penale. Njëri nga të akuzuarit u lirua, ndërsa për tjetrin, Prokuroria ka braktisur akuzën.

Në protestën kundër ”Monstrës” të lënduar ishin dymbëdhjetë polic dhe është shkaktuar dëm i madh material.

Lajme të ngjashme

Back to top button