Çfarë vlen më shumë?

“Ka kauza për të cilat vlen të vdiset, por asnjë nuk vlen aq sa të vrasësh”

Albert Camus ishte shkrimtar dhe filozof francez, fitues i Çmimit Nobel për Letërsi në vitin 1957.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button