Gruevski shtron iftar (Foto+Video)

Kryeministri Nikolla Gruevski sonte ka shtruar iftar. Në iftar kanë qenë të ftuar përfaqësues të BFI-së, deputetë dhe fuksionar qeveritar.

Gruevski shtron iftar4

Gruevski shtron iftar2

 

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button