Është zhdukur edhe një aeroplan – tash në Afrikë

Air Algeria ka thënë se e ka humbur kontaktin me aeroplanin e tyre rreth 50 minuta pasi që ai është ngritur në ajër.

Aeroplani me numër AH5017 ka më vete 110 pasagjerë dhe gjashtë anëtarë të ekuipazhit.

Lajme të ngjashme

Back to top button