Thaçi: Xherdan Shaqiri dhe Rita Ora, nderi i Kosovës

Kryeministri Hashim Thaçi thotë se diversiteti i qytetarëve bën fuqinë promovuese të Kosovës në arenën ndërkombëtare.

Thaçi këtë vlerësim e ka bërë pas lancimit të platformës së komunikimit dixhital dhe promovimit të vlerave tona dhe të diasporës kosovare.

“Qeveria jonë së bashku me Ambasadën Norvegjeze kemi përkrahur këtë projekt por ju ftoj qe edhe ju t’i bashkoheni dhjetëra vullnetarëve që po shkruajnë në këtë faqe”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Sipas tij, faqja e internetit www.kosovodiapora.org mbledh rrëfimet e yjeve të Kosovës në sport, shkencë, art e kulturë etj.

Lajme të ngjashme

Back to top button