Nimic viziton Maqedoninë më 28 korrik, ndërsa Greqinë më 30 korrik

Ndërmjetësi në bisedimet për kontestin me emrin, ambasadori Methju Nimic, më 28 korrik do ta fillojë vizitën në Maqedoni dhe në Greqi.

Sipas kumtesës së KB-së, Nimic fillimisht do të udhëtojë për në Maqedoni, më 28 dhe 29 korrik, ndërsa do të niset për Athinë më 30 dhe 31 korrik.

“Qëllimi i takimeve është të intensifikohen bisedimet nën patronatin e KB-së, drejt gjetjes së zgjidhjes së pranueshme të ndërsjellë për kontestin m emrin, shkruan në kumtesën KB-së.

Lajme të ngjashme

Back to top button