Shiu “paralizon” Prishtinën dhe Fushë Kosovën! (Foto + Video)

Ndonëse dukej kohë e mirë gjatë ditës, papritmas pasditja Prishtinën e ka “befasuar”.

Nëpër rrugët e Prishtinës dhe jo vetëm, raportuar se po bie një shi i jashtëzakonshëm.

Telegrafi iu sjell disa fotografi.

Shiu në Prishtinë 4

Shiu në Prishtinë 5

Shiu në Prishtinë 1

Shiu në Prishtinë 2

Shiu në Prishtinë 3

 

Lajme të ngjashme

Back to top button