Vetëm një vepër duhet për…

“Nevojiten shumë vepra të mira për të ndërtuar reputacion të mirë, dhe vetëm një e keqe për ta humbur atë.”

Thënie nga Benjamin Franklin. Ai ishte botues, burrë shteti, shkrimtar, shkencëtar ,sajues ,filozof natyror nga SHBA-të. Ai konsiderohet gjithashtu si një nga etërit themelues të Shteteve të Bashkuara.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button