Butësia e zbukuron atë tek i cili gjendet, dhe…!

Butësia e zbukuron atë tek i cili gjendet, dhe e shëmton ate tek i cili mungon

Muhammedi a.s, profet, udhëheqës fetar, politik dhe ushtarak nga Meka që unifikoi Arabinë në një fe të vetme, Islamin. Ai, është i dërguari fundit i Zotit për njerëzimin.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button