Koha dhe durimi arrijnë më shumë se…

Koha dhe durimi arrijnë më shumë se forca dhe tërbimi.

Jean de la Fontaine, shkrimtar francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button