Lëre atë që është e dyshimtë!

Lëre atë që është e dyshimtë dhe vepro atë që nuk është e dyshimtë, sepse sinqeriteti është siguri, kurse gënjeshtra është pasiguri

Thënie nga profeti Muhamedi a.s, i dërguari i muslimanëve.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button