Mungesa e provave nuk është…

Mungesa e provave nuk është provë e mungesës.

Michael Crichton, aktor dhe regjisor amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button