Dialogu nuk është vetëm të flasësh me dikë

Dialogu nuk është vetëm të flasësh me dikë, por është të shpalosësh vetveten përmes forcës së arsyetimit.

Paolo Flores d’Arcais, gazetar dhe filozof italian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button